elvalaszto


Előszállási Sportegyesület

Kapcsolat:

Elnök: Bognár Márk Erik

Cím: 2424 Előszállás, Petőfi u. 2.

Előszállás község lakói részére sportolási lehetőséget biztosít, a község fiataljainak sportolási lehetőségeit koordinálja, szervezi.

Előszállás labdarúgócsapatát hivatalosan 1952-ben alapították, de nem hivatalosan már 1947-től összeállt egy csapat. Az Előszállás SE hosszú éveket töltött a megyei másodosztályban, de mivel a 2006/2007-es szezonban a 16 csapat közül a 15. lett, ezért kiesett a megyei harmadosztályba, a 2007/2008-as szezontól napjainkig nem sikerült visszajutnia.

Dokumentumok:

Kérelem

Letöltés

Határozat

Letöltés

Meghívó

2016-07-08

Tisztelt Előszállás Lakosok!

Ezúton szeretnénk szeretettel meghívni 2016. július 30.-án az Előszállási labdarúgó pályán megrendezendő I. Előszállási Ifjúsági Labdarúgó Kupára az Előszállási Sport Egyesület rendezésében.

Az előre látható menetrend:

8.00-8.30 Gyülekező

8.30-9.00 Csapatok sorsolása

9.00-12.00 Mérkőzések

A résztvevő csapatok:

Előszállás I. utánpótlás

Előszállás II. utánpótlás

Mezőfalva utánpótlás

Lajoskomárom utánpótlás

Este 17.00-kor felnőtt kupamérkőzés kerül megrendezésre.

12.00-tól ebéddel várjuk kedves vendégeinket, amit az erre a célra felállított sátorban szolgálunk fel valamint büfé sátor is várja a frissülni váró vendégeinket.

Terveink között szerepel az Előszállási labdarúgó ereklyék valamint fényképek kiállítása az öltöző előterében, amin keresztül betekintést nyerhetünk egy kis focitörténelembe.

A rendezvény ideje alatt lehetőség van támogatói jegy vásárlására, amit kedves vendégeink által gondolt áron vehetnek meg.

Mindenféle támogatást és segítséget nagyon szívesen fogadunk!

A befolyt összeget az Előszállási utánpótlás fejlesztésére valamint a gyerekek bajnokságban való részvételére fordítjuk. Az ezzel kapcsolat minden információ és adat nyilvános lesz, amit a http://www.eloszallas.hu/sportegyesulet/ honlapon lehet figyelemmel követni.

Üdvözlettel:
Előszállási Sport Egyesület vezetősége

elvalaszto
Előszállás nagyközség honlapja | Minden jog fenntartva © 2011
Élemiszerbank logo
elvalaszto
Nagykarácsony logo
elvalaszto
Daruszentmiklós logo
elvalaszto
Baracs logo