elvalaszto

Hirdemény és tájékoztató

2017-12-06

A Települési Arculati Kézikönyv és rendelet elkészülése érdekében
Lakossági Fórum
kerül megtartásra a település főépítészének részvételével!

A fórumon mindenki elmondhatja ötleteit, javaslatait a témával kapcsolatban.

A fórum helye és ideje:

Kossuth Lajos Művelődési Ház,
Díszterem
2017. december 13. (szerda) 17.00 óra
.

Előszállás nagyközség Települési Arculati Kézikönyve és a hozzá kapcsolódó helyi rendelet elkészítése az utolsó fázisába érkezett. E dokumentumok fogják tartalmazni a helyi sajátosságoknak megfelelő építészeti és tájvédelmi jegyeket, azokat a községi mintákat, amelyeket a település a jövőben követendő példának tart, illetve amelyeket szeretne megőrizni az utókor számára. A rendelet meghatározza a településképi szempontból védendő területeket.

A település hivatalos honlapján (www.eloszallas.hu) található tervezet tartalmazza az előzetesen összegyűjtött, megőrzendő építészeti alkotásokat, és az ehhez kapcsolódó rendelet-tervezetet, melyekhez további javaslatokat várunk építészet és tájkép témában a Tisztelt Lakosságtól, a civil szervezetektől, és a gazdálkodó szervezetektől.

A munkaanyag a polgármesteri hivatal hirdetőtábláján is kifüggesztésre került, ott is megtekinthető. Kérjük, az érintetteket, hogy ötleteikkel segítsék munkánkat és legkésőbb 2017. december 13-án 12 óráig szíveskedjenek javaslataikat eljuttatni a polgármesteri hivatalba írásban, e-mailen (hivatal@eloszallas.hu) vagy levélben (2424 Előszállás, Fő tér 3.).

Segítő együttműködésüket köszönjük a lakossági fórumra pedig minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Előszállás, 2017. december 6.

Farkas Imre sk.
polgármesterA Településképi Arculati Kézikönyv és a településkép védelméről szóló rendelet-tervezet elérhető az telepuleskep aloldalon.

elvalaszto
Előszállás nagyközség honlapja | Minden jog fenntartva © 2011
Élemiszerbank logo
elvalaszto
Nagykarácsony logo
elvalaszto
Daruszentmiklós logo
elvalaszto
Baracs logo